REHBERLİK VE SOSYAL ETKİNLİK

REHBERLİK VE SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ

Mehmet Tuza Pakpen MTAL olarak okulumuzda akademik başarı ,üretim faaliyetleri adına yapılan çalışmalar kadar sosyal kültürel ve rehberlik faaliyetlerinde de bir meslek lisesi olarak öncü ve örnek olma gayretindeyiz okulumuzda sadece rehberlik ve sosyal faaliyetlerden sorumlu bir idari birimimiz,etkin çalışan bir rehberlik servisimiz ayrıcalık öğretmenlerden oluşan ,yıllık faaliyetleri planlayan bir sosyal etkinlik kurulumuz bulunmaktadır.tüm bu sistemli çalışmalar okul müdürümüzün de verdiği destek sayesinde tüm yıl boyunca planlı bir şekilde yürütülmektedir.

Bu seneki çalışma ve faaliyetlerinden örnekler vermek isteriz

Kariyer günleri

Üniversite gezileri

Düzenli deneme sınavları

Kitap okuma etkinlikleri

Şiir dinletileri

Münazara etkinlikleri

Paneller

E-twinnig projeleri

Erasmus projeleri

Futbol turnuvası

Bahar şenlikleri

Milli bayramların belirli gün ve haftaların etkin kutlanması

Düzenli veli toplantıları

Öğretmen ve öğrenci gezileri

Üniversite çalışma programları

Mesleki Rehberlik faaliyetleri

Etkin sosyal medya kullanımı ile bu konularda da fark yaratmaya öncü olmaya devam edebilme gayreti ve inancındayız.

Okulumuz açıldığında vizyonumuzda belirttiğimiz üzere amacımız milli ve manevi değerlerleri benimsemiş ,vatanını ve milletini seven vicdan ve ahlak sahibi gençler yetiştirmek bu inançla çıktığımız bu yolda bize her konuda destek olan öncelikle okul müdürümüze,KOS' a ,tüm öğretmen ve öğrenci ve velilerimize teşekkür etmeyi bir borç biliriz.

03.03.2023 202

03-03-202303-03-2023